Lite GIMP bilder...

Ville bara dela med mig av några bilder jag slängt ihop under helgen :)
 

 
 
 
Just nu sitter både Svea och Mione på min ena arm och sover(de bökade runt lite i buren innan de kunde somna igår). Gosigt!   <3
 

Farmor och farfar!

Idag har jag lagat spaghetti och köttferssås. Mamma och pappa skulle inte vara hemma, och farmor och farfar skulle komma, så så fick det bli. Dock är jag fortfarande gandka dålig på att mäta upp spahghetti innan jagska kokaden, så det blev lite för lite.
 
I gårkväll blev jag tillfrågad att göra ett diplom till mammas jobbarkompis som vann bowlingtävlingen de hade för några veckor sedan, och här är resultatet!
Jag är ganska nöjd, men det var lite nytt, eftersom jag var tvungen att jobba i GIMP när jag bara har jobbat i Photoshop innan. Personligen föredrar jag Photoshop, men det kan bero på att jag är mest van vid det.
 
Så, om du läser det här och inte har/vill köpa Photoshop, ladda ner GIMP, det är gratis och har nästan samma funktioner som Photoshop. 
 
Ha en fortsatt bra dag! :)
  
 

Höst igen!

Hej! Jag blev ganska förskräckt när jag insåg att mina senaste bilder är ungefär exakt ett år gamla! Även om det kanske inte är så många som läser bloggen så tycker jag nog att det var lite väl slarvigt. Jag har sagt det förut och jag säger set igen: JAG SKA FÖRSÖKA BÄTTRA MIG! 
 
I alla fall. Nu går jag i nian för er som har missat det och jag befinner mig mitt i(eller snart mitt i) gymnasievalet. Till skillnad från de flesta av mina vänner så är jag efter gymnasiemässan ganska säker på vilken skola jag ska gå på och vilket program jag ska välja, och det känns bra!
 
Här kommer i alla fall lite bilder från i vintras/våras/sommras som ni kanske har missat...


 
 

RSS 2.0